Ideja o izradi informatora ili sajta vašara, sabora, slava i ostalih manifestacija nastala je sa ciljem da predstavi nematerijalnu kulturnu baštinu koju valja očuvati i koja može doprineti razvoju kako ruralnih sredina, tako i sagledavanju velikog turističkog potencijala koji postoji na celoj teritoriji Srbije a ne samo u pojedinim, već poznatim centrima, kao što su Beograd, Novi Sad, Niš ili Kopaonik .

 

Fest-Fair tim je učinio napor da prikupi sve manifestacije, sa posebnim naglaskom na narodne sabore, vašare i slave sela u Srbiji.

U Srbiji se godišnje održi preko 1250 manifestacija lokalnog karaktera, ali informacije o njima ili se nemogu lako pronaći, ili su nepotpune i zakasnele.

O ovakvim događajima uglavnom se pročita nakon njihovog održavanja, ali saznati nešto unapred, gde se održavaju, kada, kakav je program, ko je organizator, o smeštaju ili ugostiteljstvu i slično, bilo je gotovo nemoguće. Ideja nam je da ponudimo pre svega kvalitetnu bazu informacija o zemlji u kojoj živimo, i okuženju kao i da i pružimo mogućnost svima da je što bolje upoznaju.

Zbog toga smo odlučili da pokrenemo jedan, iznad svega, obiman projekat koji će kao rezultat stvoriti bazu validnih i ažurnih informacija o već pomenutim događanjima.

Pored informacija o samim manifestacijama, pokušaćemo da pružimo što više informacija o mestima održavanja, organizatorima, i uslugama u kraju u kom se manifestacija održava.

Ukoliko imate predloge ili primedbe, kontaktirajte nas na mail festfair.srb@gmail.com.

 

Sadržaj ovog Internet sajta dostupan je korisnicima bez registracije i njegovim korišćenjem pristajete na uslove i pravila koji slede.

Uredništvo sajta www.fest-fair.com ulaže maksimalne napore da objavljeni podaci budu tačni i ažurni, ali ne može da preuzme odgovornost za eventualne greške koje su dostavile regionalne i mesne turističke ogranizacije, kao i greške nastale prilikom unosa.

Festfair ne garantuje za tačnost ili potpunost podataka, tako da korisnici sajta koriste sadržaj sajta na sopstvenu odgovornost. Tim Festfair može da izvrši promene na ovom sajtu u bilo kom trenutku, bez prethodnog obaveštenja.

Materijale (tekstove, fotografije i multimediju) sa ovog sajta ne možete da menjate na bilo koji način, odnosno da ih reprodukujete ili javno prikazujete ili distribuirate, odnosno na drugi način koristite u javne ili komercijalne svrhe, bez dozvole Festfair-a.

Materijali na ovom sajtu zaštićeni su autorskim pravima i svako neovlašćeno korišćenje može predstavljati kršenje zakona o autorskim pravima, žigu ili drugih zakona.

Festfair vas ovlašćuje da pregledate i preuzimate materijale sa ovog sajta samo za vaše lične, nekomercijalne potrebe, pod uslovom da zadržite sve napomene o autorskim pravima.

Svi tekstovi i ilustracije na sajtu su samo informativnog karaktera i ne mogu biti predmet bilo kakve obaveze vlasnika sajta prema posetiocima sajta. Materijali objavljeni na ovom sajtu dati su „takvi kakvi jesu“, bez bilo kakvih garancija.

Možete da napravite veze ka ovom sajtu sa drugih sajtova, ali tako da te veze i sajtovi:

- ne smeju na pogrešan način da predstavljaju odnos sa Festfair,

- ne koriste logotip Festfair bez dozvole,

- ne sadrže nešto što bi se moglo protumačiti kao neukusan, uvredljiv ili kontroverzan sadržaj.

Ovaj Internet sajt sadržaće linkove ka velikom broju drugih sajtova vezanih za turizam i druge oblasti u Srbiji, ali Festfair ni na koji način nije odgovoran za sadržaj i tačnost informacija na tim sajtovima.

Korišćenje našeg servisa je PRIVILEGIJA i PRAVO i može bilo kome biti uskraćeno u svakom trenutku ukoliko naš tim proceni da je integritet portala ugrožen ponašanjem korisnika.

Rezervisana prava

Informacije dostupne na ovom web sajtu su zaštićene i prava na njih su zadržana. Izuzev u slučaju eksplicitno dodeljenih prava, sadržaj sa ovog web sajta ne sme biti redistribuiran, umnožavan niti korišćen, kako u celosti tako i parcijalno na bilo koji način bez prethodne pismene saglasnosti FESTFAIR.com.

Pravna pouka

Pristupanjem sajtu i pregledanjem njegovog sadržaja Vi pristajete na uslove korišćenja i sa njima se slažete.

FESTFAIR.com zadržava pravo promene uslova korišćenja, na sopstvenu odluku a kako je navedeno u uslovima korišćenja.

FESTFAIR.com zadržava pravo da traži naknadu, odnosno da pravno goni svakoga ko prekrši uslove korišćenja. Sva prava koja nisu eksplicitno dodeljena korisnicima su zadržana.

FESTFAIR.com ulaže napore kako bi svojim korisnicima / članovima obezbedio što sigurnije okruženje za pregledniju i sadržajniju pretragu podataka. I pored toga, FESTFAIR.com se ne može smatrati odgovornim za eventualne neistine iznete u opisu manifestacija i događaja od strane turističkih organizacija ili mesnih zajednica, kao i za eventualno citiranje podataka iznetih na sajtu. Svaki takav eventualni pogrešno izneti ili upisani podatak korisnici treba da prijave na adekvatan način

Tehnički prekidi, održavanje

FESTFAIR.com nije odgovoran za privremenu nedostupnost svoje internet stranice, niti za potpuno, delimično ili pogrešno nefunkcionisanje bilo koje internet stranice u okviru FESTFAIR.com web sajta.

Takođe, FESTFAIR.com nije odgovoran za tehničke probleme bilo koje prirode koji mogu nastati prilikom korišćenja FESTFAIR.com usluga.

Vreme prikazano na FESTFAIR.com web sajtu je informativne prirode i ne mora odgovarati službenom vremenu.

FESTFAIR.com web sajt i/ili festfair usluge mogu biti dostupne samo u ograničenom obimu, u neodređenom vremenskom intervalu, kao rezultat održavanja, tehničkih problema ili iz drugih razloga.

Posetilac sajta nema pravo ni na kakav zahtev ili potraživanja prema FESTFAIR.com u vezi sa ovim ili sličnim razlozima.